2294701411 Μαραθώνος 28, Νεα Μάκρη flamurdollani31@gmail.com


 

Χρήστος Ντολλάνι
Οικοδομικές Εργασίες - Ανακαινίσεις χώρων - Τοποθετήσεις - Μαρμάρων - Πλακιδίων - Επενδύσεις Πέτρας
- Πάγκων Κουζίνας - Τζάκια Ενεργειακά - Ψησταριές - Φούρνοι - Καθαρισμοί Καμινάδων - Νέα Μάκρη

 

 

 

Η επιχείρηση του Ντολλάνη Χρήστου με έδρα τη Νέα Μάκρη Αττικής ασχολείται με οικοδομικές εργασίες και ανακαινίσεις χώρων, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες της. Με μια ευρεία γκάμα ειδικοτήτων και εμπειρία στον τομέα, η εταιρεία προσφέρει λύσεις για διάφορες ανάγκες των πελατών της.

Οι υπηρεσίες που παρέχονται περιλαμβάνουν τοποθέτηση μαρμάρων και πλακιδίων, επενδύσεις πέτρας και τοποθέτηση παγκών κουζίνας. Είτε πρόκειται για νέα κατασκευή είτε για ανακαίνιση, η επιχείρηση του Ντολλάνη Χρήστου είναι εξειδικευμένη στην εγκατάσταση αυτών των υλικών με ακρίβεια και επαγγελματισμό. Με προσοχή στη λεπτομέρεια και χρησιμοποιώντας τα καλύτερα διαθέσιμα υλικά, η επιχείρηση εξασφαλίζει ένα αισθητικά ελκυστικό και ανθεκτικό αποτέλεσμα.

Επιπλέον, η εταιρεία ειδικεύεται στην εμπορία τζακιών ενεργειακής απόδοσης και την εγκατάστασή τους. Τα ενεργειακά τζάκια αυτά προσφέρουν όχι μόνο ζεστασιά και άνεση στο χώρο, αλλά και αισθητική αξία. Με μια ποικιλία σχεδίων και υλικών, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ένα ενεργειακό τζάκι που ταιριάζει απόλυτα στις προτιμήσεις και το στυλ τους. Ο Ντολλάνης Χρήστος και η ομάδα του εξασφαλίζουν ότι τα ενεργειακά τζάκια εγκαθίστανται με ασφάλεια και σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

 

Επιπλέον, η εταιρεία ειδικεύεται στην εμπορία ψησταριών εξωτερικού χώρου και φούρνων εξωτερικού χώρου. Ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις σας για ψήσιμο, ο Ντολλάνης Χρήστος παρέχει μια ευρεία γκάμα επιλογών για να αναβαθμίσετε τον εξωτερικό σας χώρο. Από παραδοσιακές ψησταριές με ξύλο ή αερίου μέχρι μοντέρνες επιλογές φούρνων, η εταιρεία προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα που είναι σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών.

Η επιχείρηση του Ντολλάνη Χρήστου δεσμεύεται να παρέχει αξιόπιστες υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας. Με τον συνδυασμό της εμπειρίας, της εξειδίκευσης και της προσήλωσης στην ικανοποίηση των πελατών, η επιχείρηση αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή για όσους αναζητούν επαγγελματικές και προσαρμοσμένες λύσεις για οικοδομικές εργασίες και ανακαινίσεις χώρων.